head
head

 

 
5700 Gyula, Hársfa utca 28. | Tel.: +36 66 / 462-883 | Mobil telefon: +36 20 / 975-8487 | Email: Visual CAPTCHA
hudehu
 
Tájékoztatók

A családi ház
Az apartmanokról
Szállás elhelyezkedéséről

Az apartmanokról

A szálláshely két apartmannal rendelkezik. Egy Kétszemélyessel, és egy négyszemélyessel. Itt mindkettőről kaphatunk információt!

A kétszemélyes apartman


A kétszemélyes apartman studio jellegű, két személy részére nagyon komfortos a szobától nem nagyon komfortos a szobától nem teljesen elkülönítve kis konyharész található, melyhez hűtő, kávé/teafőző, mikrohullámú sütő és egyéb, egyszerű ételek elkészítéséhez szükséges eszközök találhatók. A fürdőszoba zuhanyzós, mosdókagylóval felszerelt A szobában Kábel TV-ről működő színes televízió van. Az apartman előtt fedett terasz található, kerti bútorokkal. Az udvaron biztosított a parkolás.

A négyszemélyes apartman


Az Apartman alsó szintjén található nappaliként funkcionáló helyiség, melyben felszerelt konyha,hűtővel, mikrohullámú sütő illetve a Kábel TV-ről működő televízió található. Innen lépcsőn lehet feljutni a két hálószobába, illetve az itt elhelyezkedő zuhanyzós mosdókagylós fürdőszobába. Az apartman bejárata előtt, fedett terasz található kerti bútorokkal, az udvaron biztosított a parkolás.


Elő- és utószezonban jelentős kedvezmények! További Információ: 06209758487 vagy a 0666462883-as telefonszámon!

 
Fejlesztő: webyou.hu
©2018 Hársfa Apartman